Какво представляват 360 градусовите виртуални разходки или казано по друг начин, турове?

По долу можете да видите примери за такива виртуални разходки. Те се състоят от 2 или повече комбинирани 360 градусови панорамни снимки.

 

Какви ползи ще имам от този продукт?

Според изследване цитирано от Google 44% от потребителите търсещи определени бизнеси, използват онлайн карти за да определят местоположението им. Това е и причината заснетите от мен турове и индивидуални панорами (заедно с допълнителна информация за заснетия обект) да публикувам в платформата Google Maps, която е една от най-използваните в световен мащаб. Според същото изследване, резултата от тези търсения е, че средно 41% от хората посещават обекта на техния интерес. А съответно резултати (обекти) които имат публикувани снимки и виртуални турове предизвикват два пъти повече интерес. Като комбинираме всичко това с факта, че с всяко обновяване на своите алгоритми Google се стреми да показва на предни позиции по-качествени резултати, бизнесите с публикувани виртуални турове, снимки, текстова информация за дейноста и работното си време със сигурност печелят.

Та независимо дали имате ресторант, хотел, магазин, офис или дори будка на пазара, бъдете сигурни, че с виртуален тур или дори единична панорама ще изпъквате пред конкуренцията. Ще бъдете по-открити и достъпни за клиентите, ще покажете своя вкус, ще покажете на евентуални кандидати за работа в каква обстановка ще работят, ще градите имидж.
Веднъж публикуван, тура може да бъде вграден и във вашия фирмен сайт или споделян във Facebook.

За допълнителни разяснения, въпроси и оферти можете да ме откриете на 0878 827678 или чрез формата по-долу.

Форма за контакт:
* (Задължително поле)

Създаване и поддръжка - Fast Secure Contact Form